Търговия

 Какво не би дал всеки търговец да види търговските си обекти постоянно посещавани и надеждно защитени?

Гарантирането на високо ниво на обслужване, богато разнообразие от стоки, марки, производители, приемливи цени, приятна атмосфера за пазаруване, отмора или разходки е гаранцията за постоянно присъствие на клиенти, който могат да намерят всичко това на едно място.
Но наред с това трябва да се отчита и фактът, че загубите от кражби или други действия са в зависимост от присъствието на всички тези хора, който са избрали да дойдат именно при Вас.

Разбира се това само трябва да Ви радва, че има интерес към вашата маркетингова политика, но трябва и да изберете, услуга, която да я защитава. Да я защитава по начин, който да гарантира – превенция, умение за анализ на рисковете или заплахите, да гарантира безопасност, спокойствие и сигурност за всеки един клиент и защитеност на активите и стоките.

Ние знаем, че гарантирането на защитена среда не се постига само чрез поставянето на униформени служители. Опитът и приоритетната насоченост на КОРУС в ритейл сектор е безспорно предимство, което може да осигури една безопасна и спокойна среда и ниски нива на загуби, гарантирано както от високо обучение служители, така и от ефективни технически решения и процедури за сигурност.